23 mei 2018

Beatcoin Festival early bird kaarten gaan hard nu. De allerlaatste early bird kaarten in de verkoop. Stopt dinsdag 29 mei 21:00

Zoals jullie wel gemerkt hebben zijn er al veel mensen die al kaarten hebben voor Beatcoin festival. Met de super en mega early bird had je een zeer leuke korting. Nu de mega en super early bird uitverkocht zijn is er alleen nog de normale early bird kaart te koop.
17 mei 2018

Beatcoin festival is al over 4 weken. Mega gek filmpje met Darkraver, Gumballz, Deepack, Outsiders online

Beatcoin is een nieuw festival op een bestaand mega mooi terrein in Alkmaar. Met dit festival willen wij jullie als bezoeker centraal laten staan en dat begint al bij binnenkomst. Aan de entree staan al gelijk tal van leuke entertainers en hostessen die jullie verwelkomen met een welkomst drankje om je meteen in de MOOD te laten komen.
2 mei 2018

Ben jij er bij 16 juni op Beatcoin festival ??? Een nieuw festival van Crazyland en partners samen.

Pleasure Island, Royal Splash, Crazyland, Booming New Year, Crazy Wonderland festival. Zomaar een paar namen die hun sporen dik hebben verdiend en allemaal iedere editie uitverkocht raakten met de Crazyland organisatie. Een organisatie die bekend staat om zijn vele extra's en de puntjes perfect op de i weten te zetten. Nu is de organisatie de samenwerking aangegaan voor een heel nieuw festival.