INFORMATIE

Datum :
Zaterdag 16 Juni 2018
Adres :
Olympiaweg 26, Alkmaar
Openingstijden :
12:30 - 22:30 | ( Bar open tot 23:00 uur )
Min.Leeftijd :
18 jaar
Lockers :
Aanwezig
Rookbeleid : 
Er mag overal gerookt worden


TICKETS

Regular : € 37,50
V.I.P : 52,50
Mega Early Bird : € 27,50 ( UITVERKOCHT)
Super Early Bird : € 30,00 ( UITVERKOCHT)
Early Bird : € 33,50( UITVERKOCHT)
V.I.P Early Bird : € 45,00( UITVERKOCHT)
Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketscript/EventBrite , Paylogic en alle 450 Primera winkels in Nederland


V.I.P. Informatie

  • V.I.P. Deck
  • Chocolade Fontein
  • Fruit
  • Sushi
  • Extra V.I.P zitjes
  • Etc.etc...

Er leiden meerdere wegen naar…. Beatcoin Festival! 🛣 Weet jij al hoe je op Beatcoin Festival komt?

 
Openbaar vervoer 🚌
Vanaf Alkmaar centraal station: neem hier bus 165 naar Egmond aan Zee. Stap uit bij de Olympiaweg. De bus stopt voor de deur van het Beatcoin Festival-terrein! De bus gaat één keer per half uur, om 23 en om 53 minuten over ieder uur.
 
Pendelbus 🚐
Vanaf Alkmaar centraal station rijdt er een pendelbus die je naar het Beatcoin Festival-terrein brengt. Een retourtje kost €5,- en kan alleen contant afgerekend worden. De pendelbus staat vanaf 12:00 uur aan de achterzijde van het station en is te herkennen aan het Beatcoin logo.
 
Met de auto 🚗
Vanaf Amsterdam: volg de borden richting Den Helder (N9), neem afslag naar Egmond (N512) en volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.
Vanaf Den Helder: volg de borden richting Alkmaar (N9), neem afslag Egmond (N512) en volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.
Vanaf Hoorn: volg de borden richting Alkmaar (N243), Ring Alkmaar (West N242) en volg de borden richting Den Helder (N9), neem afslag naar Egmond (N512) en volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.
 
Parkeren 🅿
Parkeren is GRATIS en op 5 minuten lopen van het festival terrein, volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars. Er is niet continue toezicht op de parkeerplaats. De organisatie houdt zich niet verantwoordelijk voor vermissing en/of schade aan de voertuigen.
 
Op de fiets 🚴
Het Beatcoin Festival-terrein ligt aan de Olympiaweg achter de wijk Hoefplan op weg naar Egmond aan Zee. Vóór het terrein is er de mogelijkheid om je fiets te stallen, hier is geen toezicht op. De organisatie houdt zich niet verantwoordelijk voor vermissing van en/of schade aan fietsen.
 
Kiss & ride 💏 🚗
Volg de borden en de aanwijzingen van de verkeersregelaars, kan niet missen!
 
Taxi 🚕
Op het grote parkeerterrein (voor het wielerstadion) zullen taxi’s klaar staan om jullie veilig weg te brengen. Volg de instructies op de aangewezen borden en van de verkeersregelaars.